Despre noi

Adaptat pentru protecția dumneavoastră

Compania noastră, care a fost lansată în 2018 sub numele IProtection, a devenit compania cu cea mai dinamică dezvoltare în domeniul protecției dispozitivelor tehnice din Ungaria datorită modelului și misiunii sale unice..
Compania noastră, care a început ca o mică afacere în Győr și operează în prezent sub numele QProtection Protect Zrt., nu este doar un service sau un serviciu. Am formulat politica noastră de afaceri pe baza unor studii de piață autentice la nivel intern și internațional și a nevoilor reale ale utilizatorilor.

Știm că viața noastră este definită de dispozitivele tehnice. Dispozitivele din buzunarele noastre servesc viața noastră zilnică valorând sute de mii de lei, stochează datele noastre bancare, personale și de servicii pentru clienți, precum și informațiile de contact ale membrilor familiei și prietenilor noștri. Gestionează interfețele noastre sociale, calendarul nostru și interfața principală de intrare a multor site-uri de gestionare online. Protecția și întreținerea lor este esențială pentru confortul și liniștea noastră sufletească.

Spre deosebire de companiile de asigurări, compania noastră cunoaște situațiile de viață care pot provoca daune semnificative dispozitivelor noastre chiar și dacă manifestăm cea mai mare grijă. Indiferent dacă daunele sunt furt, spargere, daune cauzate de apă, avarie – vă oferim garanție împotriva accidentelor și protecției cu cele mai bune condiții și preț.
Partenerii noștri se pot abona la serviciile noastre online într-un mod unic în Europa pentru majoritatea mărcilor de telefoane.

Cu ce mărci lucrăm?

Apple, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Sony, Asus, Realme

Pasiunea noastră este protecția dispozitivelor

Lumea se dezvoltă rapid în jurul nostru și al crezului nostru, așa că trebuie să ținem pasul cu ea. În viitor, scopul nostru este să producem carcase și folii de marcă proprie, astfel încât dispozitivele clienților noștri să fie în cele mai bune mâini posibile. Cu toate acestea, QProtection nu se oprește la telefonul mobil din buzunar! În viitor, scopul nostru este, de asemenea, să protejăm aparatele electrocasnice mari și dispozitivele de telecomunicații, astfel încât să vă puteți pregăti pentru toate posibilitățile indiferent de locație. Acasa. La locul tău de muncă. In ţara noastră. In Europa. În Anglia și peste mări.

Adaptat pentru protecția dumneavoastră